Kober

За KÖBER

KÖBER SRL е един от най-големите частни производители на бои и синтетични смоли в Румъния. Към момента продукти с марката KÖBER освен в България, присъстват в Унгария, Словакия, Чехия, Украйна, Русия и Молдова.

Компанията разполага с модерни и ефективни производствени инсталации, голяма складова база с площ от 2300 кв.м в съответствие със западните европейски стандарти, собствен отдел за научни изследвания и развитие, както и с модерна офис площ. Основните области на дейност свързани с продуктите произвеждани и продавани от компания KÖBER са разработени под марката KÖBER. В тази връзка от самото начало на своята дейност стратегията на компанията е насърчаване производството на продукти от най-високо качество основани на по-съвременно ноу-хау, на система за качество сертифицирана от международни организации и много професионален опит.

Компания KÖBER има System Management сертифициранa от Germanischer Lloyd Certification и система за управление на качеството сертифицирана от TUV Süddeutschland. С цел да се отговори на изискванията на клиентите продуктите на KÖBER сe тестват от оторизирани лаборатории.

Благодарение на големия си обем на продажби, KÖBER предлага на крайните потребители конкурентни цени като запазва най-високо качество на своите продукти и услуги.